Kontorstäd.

Vi erbjuder en långiktig lösning för era städbehov på kontoret.

Fokusera på arbetet.

Vilket intryck gör din anläggning? Hur ett kontor eller en anläggning ser ut är en direkt återspegling av verksamheten. Låt inte en dåligt underhållen kontorsyta få dig att förlora kunder, påverka hälsan och säkerheten för dina anställda och den övergripande bilden av ditt företag.

Vi ser till att din anläggning är ren, glänsande och inbjudande. Vi städar ditt kontor så att du kan fokusera på ditt arbete.

Galleri.

Psst!

Visste du att ett rent kontor kommer med flera olika fördelar?

Fördelar med allmänt kontorsunderhåll.

Att regelbundet rengöra dina mattor och hårda golv med rätt rengöringsprodukter förlänger livslängden på ditt golv. Om du har en stor yta att städa kan en investering i en städfirma vara rätt alternativ för dig.

Dammning och rengöring av kontorsutrustning kan hjälpa till att både döda bakterier och underhålla utrustningen så att den håller längre.

Skapar ett inbjudande utrymme.

Ditt kontor ska kännas tryggt och inbjudande för anställda, kunder och gäster. Genom att hålla ditt lobbyområde fläckfritt och rent kan du säkerställa att ett bra första intryck. Golv bör dammsugas dagligen. Andra dagliga uppgifter bör inkludera rengöring av dörrar, fönster och städning av väggar, skrivbord och andra ytor.

Det är oerhört viktigt att toaletterna hålls rena genom dagligt underhåll. En smutsig toalett är något folk säkert kommer att lägga märke till. Skräp och lukter borde tas bort, dispensrar ska fyllas på, speglar och handfat ska rengöras och områden med hög beröring ska desinficeras.

Som du märker är det en hel del att städa. Då kan en investering i en städfirma vara rätt alternativ för dig.